Flikken Maastricht seizoen 7: De vuile streken van Daan de Vos

19 april 2013 13:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De doortrapte crimineel Daan de Vos is er steeds beter in geworden om het leven van Eva en Wolfs zuur te maken in Flikken Maastricht. Maar hoe zat het ook alweer met deze Daan de Vos?

In seizoen 4 dook hij op als nieuwe agent. Hij leek betrouwbaar, maar al snel bleek dat hij een geheime missie had: wraak nemen op Wolfs. Daan houdt hem verantwoordelijk voor de zelfmoord van zijn zus. In het vierde seizoen probeerde Daan hem te vermoorden en nu is hij terug om dat karweitje af te maken. Vorige week viel Eva’s informante Tonja in handen van een criminele motorbende. Het lijkt erop dat Daan ook daar een handje in had. Eva voelt zich schuldig, maar wordt van de zaak gehaald.

Eva in de cel

Toch moeten Eva en Wolfs zich vanavond concentreren op een andere zaak: een overval op een winkel. Eén van de overvallers wordt in coma geslagen door een paar winkeliers. De tweede overvaller weet te ontsnappen en de politie probeert hem te vinden, maar ondertussen zijn de winkeliers hem ook op het spoor. Plotseling staat de rijksrecherche bij Eva en Wolfs op de stoep; ze worden opgepakt. Heeft Daan de Vos hier iets mee te maken?

Meer over