Floortje Dessing naar BNN (update)

Het reisprogramma 3 Op reis komt toch terug op tv. Presentatrice Floortje Dessing stapt over naar omroep BNN, die het programma samen met Llink gaat maken.

Floortje Dessing maakt per direct de overstap van Lllink naar BNN. Haar programma 3 op Reis wordt door BNN en LLiNK gezamenlijk geproduceerd. Wie de andere gezichten van het programma worden, is nog niet bekend.

Leuke club
Door de samenwerking van LLiNK en BNN kan het succesvolle 3 op Reis blijven bestaan.

Floortje Dessing: "Ik ben heel blij met mijn overstap naar BNN. Ik vind het een leuke club waar ze altijd veel aan reisprogrammering hebben gedaan. Dat we dat nu samen gaan doen, vind ik geweldig. Niet alleen omdat 3 op Reis daarmee gered is, maar ook omdat het klikt tussen mij en BNN. Daarnaast ben ik blij dat LLiNK nog steeds inhoudelijk betrokken blijft bij het programma. Het beste van twee werelden, denk ik."

Het nieuwe seizoen 3 op Reis begint op zondag 13 september om 19.45 uur.

---

Floortje toch op reis op 3? (20-04-2009)

Het reisprogramma 3 Op reis komt mogelijk toch terug op tv. Presentatrice Floortje Dessing is in gesprek met omroep Llink over een continuering van haar reisshow.

Nadat Llink uit kostenoverwegingen afscheid nam van Dessing, en dus van 3 Op reis, was de toekomst van het door veel mensen geliefde programma onzeker.

Niet op reis
Even zag het er naar uit dat de sinds jaar en dag met reizen geassocieerde Floortje niet meer op tv in een vliegtuig zou kunnen stappen: voor het in financiƫle nood verkerende Llink was het programma te duur.

Dessing heeft nu dus laten weten toch weer, met Llink, in gesprek te zijn over nieuwe afleveringen. Er zijn nog geen knopen doorgehakt, maar zoals het er nu naar uitziet, blijft het programma bestaan als co-productie van Llink en een andere omroep.

Welke zender dat wordt, wil Dessing nog niet kwijt. Ze zou dan zelf in dienst komen bij die nieuwe omroep.

Extra:
- Ga naar alle artikelen op Televizier.nl >>
- Nog geen lid van Televizier.nl? Registreer je hier gratis! >>


Reageer op bovenstaand nieuws*:
Floortje komt terug! Goed nieuws of slecht nieuws? Welke tweede omroep denk je dat het is?

Reageren