Floortje Dessing op een Australisch eiland met enge beesten

Floortje Dessing ontmoet oud-zakenman David, die alleen op een eiland voor de Noord-Australische kust woont. Klinkt leuk, maar het krioelt er van de gevaarlijke dieren.

De presentatrice vertelt: 'David was een heel hoge reclamepief die in de jaren 80 in Sydney veel geld verdiende. Hij verloor echter tien miljoen toen de beurs instortte, en zijn vrouw ging bij hem weg. Hij kocht van het geld dat hij nog had een eiland en daar woont hij nu al een jaar of vijftien. Een reclameman zonder enige survivalskills moest gaan leven als een soort Robinson Crusoë. Dat hij dat ook nog volhoudt, vind ik redelijk fascinerend', aldus Floortje, die in ...Naar het Einde van de Wereld de verste uithoeken van de planeet opzoekt.

Afzien in Groenland

Momenteel verkeert Floortje voor een volgende uitzending van Floortje Naar het Einde van de Wereld in Groenland waar ze een Frans gezin opzoekt dat in helse temperaturen moet overleven. Floortje zelf heeft het nog niet zo naar haar zin.

Floortje Dessing scoort week na week als een dolle met Floortje Naar het Einde van de Wereld, naar de aflevering waarin ze een Belgische bezocht op het zuidelijkste puntje van Chili keken 1,8 miljoen mensen. En dat kon de reispresentrice meer dan waarderen.

Met deze uitzending van Floortje Naar het Einde van de Wereld scoorde ze een persoonlijk kijkcijferrecord.

Reageren