Frank alleen op vrijdag Jakhals

Frank Evenblij in zwart pak en met felrode stropdas: zo leerden we hem kennen in De wereld draait door (DWDD). Met zijn charmante doch ironische gemaakte filmpjes groeide hij al snel uit tot de populairste Jakhals. Helaas moeten we het komend seizoen doen met nog maar een keer Jakhals Frank per week.

Volgens Frank wordt het tijd om als Jakhals een stapje terug te doen, zo vertelde hij deze week in de VARA Gids: "Ik twijfelde, maar ik vind het gewoon onwijs leuk om te doen. Ik ga het wel minder vaak doen. Alleen nog op vrijdag."

Internationaal
Wel wil hij iets andere items voor De Jakhalzen gaan maken. "Volgend jaar wil ik me meer op internationale artiesten gaan storten. Er zijn niet veel programma's in Nederland waar ze naartoe kunnen", aldus Frank.

"Paul de Leeuw had je, maar die is gebonden aan één opnamedag. Hij heeft Adele gehad, maar die heb ik ook geïnterviewd, en ik had Lily Allen. Die gaat niet naar Boulevard. Dan doen ze liever een interviewtje met ons. Wij hebben hoge kijkcijfers. Ik kan er wel wat mee, met die jonge popartiesten."

E.V.A.
Frank wordt wel eens gebeld door andere omroepen, maar vooralsnog voelt hij zich prima thuis bij de VARA. "Ze geloven in mij. Ik ben ook een tijd met Paul de Leeuw in gesprek geweest, om bij E.V.A. te gaan werken. Ik sluit niet uit dat dat ooit gaat gebeuren."

Cabaretier(s)
De eerste aflevering van Evenblij met, waarin Frank met cabaretier Youp van 't Hek afreisde naar Parijs, trok afgelopen zaterdag 626.000 kijkers. In augustus gaat het programma verder. Dan gaat Frank onder andere op pad met Bert Visscher en Jochem Meyer.

Reageren