Frans Bauer in Hongarije

Frans Bauer ziet in Bauer’s zigeunernacht een droom in vervulling gaan.

Hij gaat in het nieuwe programma Bauer’s zigeunernacht op zoek naar het ware zigeunerleven in Hongarije. Een leven vol vrijheid en muziek. Welkom bij Bauer’s zigeunernacht.

Cd's van Frans Bauwer nu wel heel voordelig! Bestel hier >>

In Bauer’s zigeunernacht gaat Frans op zoek naar zijn roots. Zijn opa is afkomstig uit Hongarije en woonde in een echte woonwagen. Zo vertelt Frans bij de start van Bauer’s zigeunernacht. „Hij moest buiten naar de WC en zich wassen in de bosjes. Mijn vader heeft als kind ook nog zo rondgereisd en sliep ‘s nachts onder de wagen omdat ze thuis met z’n vijftienen waren en niet iedereen erin kon. Zo is het idee ontstaan voor Bauer’s zigeunernacht: om het echte zigeunerleven te ervaren.” 

Bauer’s zigeunernacht: niks luxe

In een stokoude mercedes reisde Frans Bauer met zijn broer Dorus voor Bauer’s zigeurnacht 1400 kilometer naar Hongarije waar zij met open armen werden ontvangen door de zigeunerfamilie Farago. In Bauer’s zigeunernacht gaat Frans terug naar de basis met rondreizen, zigeunernachten met muziek, dans en verhalen rond het kampvuur. Frans nodigde in Bauer’s zigeunernacht BN’ers uit om hen te laten onderdompelen in het zigeunerleven. De logés in Bauer’s zigeunernacht zijn: Irene Moors, Emile Roemer, Ali B, Pia Douwes, Ellen ten Damme, Erik van der Hoff en Albert Verlinde. Hun kennismaking met het zigeunerleven in Bauer’s zigeunernacht, van alle luxe gespeend, leveren grappige en ontroerende momenten op.

 

Bauer’s zigeunernacht, vanaf 16 augustus elke donderdag 20.30 ned 1

Meer over:

Reageren