Frans Bauer wél presentator Bananasplit

5 Juni 2008 11:51 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dat Frans Bauer het verborgen camera-programma Bananasplit nieuw leven zou gaan inblazen kwam al eerder in het nieuws. Toen deed de TROS het bericht nog af als onzin (Frans zou iets te hard op de zaken vooruit lopen), maar nu blijkt dat de sympathieke volkszanger het programma toch gaat presenteren.

In de jaren tachtig zaten mensen iedere week voor de buis om te zien hoe het team van Bananasplit, gepresenteerd door Ralph Inbar, nietsvermoedende mensen beet nam. Nu, vijf jaar na de dood van de Tros-coryfee, is het aan Frans Bauer om van de nieuwe versie van Bananasplit net zo'n succes te maken.

Lachen
Dat zou volgens ons toch niet echt een probleem moeten zijn. Want zeg nou zelf: zelfs al zou Frans een grap met je uithalen, als hij eenmaal begint met lachen, kun je er toch zelf ook meteen de humor van inzien?

De eerste aflevering van Bananasplit is vanaf februari 2009 te zien op zondagavond om 20.30 uur op Nederland 1. Het staat overigens nog niet vast hoeveel nieuwe afleveringen de Tros gaat maken, maar zodra hierover meer bekend wordt, komen we erop terug.

Meer over