Fred van Leer en Paul Berends in Holland's Next Top Model

Fred van Leer en Paul Berends zullen in het najaar hun opwachting maken in een nieuw seizoen van Holland's Next Top Model.

 

Fred van Leer
De Nederlandse modellen worden dit jaar gecoacht door de bekende stylist Fred van Leer (foto), die de meiden tijdens hun race om het felbegeerde modellencontract met raad en daad terzijde staat. De 34-jarige Van Leer heeft zijn sporen in de Nederlandse fashionscene ruim verdiend. Veel BN’ers weten hem te vinden wanneer ze fabulous voor de dag moeten komen. Daarnaast was hij onder meer te zien in Dames In De Dop en X Factor en als deskundige in RTL Boulevard.

De stylist ziet zijn deelname aan Holland’s Next Top Model als een mooie nieuwe stap. "In Holland’s Next Top Model werk ik de hele dag met die meiden én ben ik met mode bezig. Dat is natuurlijk fantastisch. Voor mij is dit een golden opportunity.”

Paul Berends
Modefotograaf Paul Berends zal plaatsnemen in de jury en de prestaties van de modellen kritisch beoordelen. Samen met juryvoorzitter en presentatrice Daphne Deckers, überstylist Bastiaan van Schaik en catwalkcoach Mariana Verkerk, allen ervaren 'NTM'-ers, bepaalt Paul wekelijks wie van de models to be de eindstreep niet haalt. Iedere week worden Daphne, Bastiaan, Mariana en Paul bijgestaan door een wisselend gastjurylid, dat alle ins & outs van de modewereld kent.

Meer over: