'Hell Yes!'

Fred van Leer presenteert Drag Race Holland

14 augustus 2020 12:20 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Fred van Leer presenteert Drag Race Holland. Vanaf 18 september is de stylist bij Videoland te zien in de Nederlandse versie van de Amerikaanse show RuPaul's Drag Race. 

Tien Nederlandse dragqueens gaan de strijd met elkaar in in Drag Race Holland, de poldervariant van de immens populaire Amerikaanse tv-show RuPaul's Drag Race. De achtdelige serie is te zien bij Videoland. 

Fred van Leer

De presentatie is in handen van stylist Fred van Leer, die hiervoor hoogstpersoonlijk gevraagd door Ru Paul herself. "Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik Drag Race Holland mag presenteren met de zegen van RuPaul! Wat een droom! Dit programma is alles waar ik in geloof en voor sta!", aldus Van Leer in een reactie.

Drag Race Holland 

Drag Race Holland is een afvalrace waar tien drag queens acht weken lang tegen elkaar strijden. Door middel van de meest diverse uitdagingen en runway shows laten ze zien wat zij in huis hebben. Ze hebben maar één doel voor ogen; gekroond worden tot de eerste Nederlandse Drag Race Superstar. De queens worden naast Fred van Leer beoordeeld door een jury die, net zoals de deelnemende drag queens, op een later moment bekend worden gemaakt.

Drag Race Holland is vanaf 18 september iedere vrijdag exclusief te zien bij Videoland.

Meer over