Freek Bartels en Maurice Lede ook in Wie Is De Mol? 2014

16 Oktober 2013 16:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Er zijn weer twee kandidaten voor Wie Is De Mol? 2014 bekend gemaakt: ook Freek Bartels en Maurice Lede doen dit seizoen mee.

Hun namen werden onthuld in De Coen & Sander Show op 3FM. De dj's belden met presentator Art Rooijakkers die de namen van musicalster Freek Bartels en Klokhuis-presentator Maurice Lede (foto) onthulde.

De naam van Freek Bartels komt voor veel Wie Is De Mol-fans niet als een verrassing. Zijn naam circuleerde al langer rond op het WIDM-forum.

WIDM-land

Later op de middag zal in De Coen & Sander Show ook onthuld worden in welk land het spel dit jaar gespeeld gaat worden. Uit een filmpje dat eerder online verscheen is af te leiden dat het waarschijnlijk om een Aziatisch land gaat.

Daarnaast werden de namen van Freek en Maurice ergens in Amsterdam op de stoep gespoten in de taal van het land waar het programma dit jaar naar toe gaat. Bekijk de beelden daarvan in het filmpje hieronder.

Nog één kandidaat

Na een week vol onthullingen hoeft er nu nog maar één Mol-kandidaat te worden onthuld. De namen van Owen Schumacher, Tygo Gernandt, Sofie van den Enk, Susan Visser, Aaf Brandt Corstius, Jan-Willem Roodbeen en Daphne Bunskoek werden eerder al bekendgemaakt.

Meer over