Freek de Jonge: De Stemming 3

De avond voor de verkiezingen staan natuurlijk in het teken van het traditionele Verkiezingsdebat. Droge kost, en daarom is de conference van Freek een welkom toetje.

Na 2003 en 2006 is het eindelijk weer zover: Freek de Jonge staat op het podium op de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen.

We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar met de spanning die rond de komende verkiezingen hangt, kan Freek niet anders dan een goede show neerzetten.

De grote vraag
De centrale vraag in De Stemming 3: waarom kunnen er in ons land geen grote, noodzakelijke beleidsbeslissingen meer worden genomen?

Duidelijke termen, waar onmogelijk een duidelijk antwoord op te geven is. Maar Freek de Jonge kan veel, dus waarom dit niet?

Oefenen
Vanaf 27 mei is De Jonge al begonnen met het inspelen van de voorstelling. Enige oefening met publiek is immers een vereiste voor een goed cabaretprogramma.

Heb je De Stemming 3 al gezien in het theater? Dat betekent niet dat er nu niets meer aan is: in de week voor de verkiezingen gebeurt doorgaans een hoop, en Freek zou Freek niet zijn als hij daar niet op zou inspelen.

Reageren