Fresh Prince of Bel-Air reunie zit er niet in

In de jaren negentig brak Will Smith (42) door met zijn hoofdrol in de comedyserie The fresh prince of Bel-Air. Een reunie van die succesvolle show zit er niet in: één van de castleden is nog altijd woedend op Will.

Will Smith organiseerde vorige week een reunie met de Fresh prince...-cast. De hitserie was van 1990 tot 1996 te zien en de acteurs bleken nog steeds een warme band met elkaar te hebben.

Grote afwezige was echter actrice Janice Hubert, beter bekend als Will's strenge tante Vivian in de serie. Hubert speelde van 1990 tot 1993 de rol van 'aunt Viv', maar werd daarna uit de serie geschreven.

Hubert meent dat Smith en zijn vermeende asociale gedrag de oorzaak is voor haar ontslag. Wat haar betreft zit een reunie er dan ook absoluut niet in, mits de acteur zijn excuses maakt. "Als hij uberhaupt weet wat dat betekent", voegde Hubert er aan toe in een interview met de Amerikaanse zender TMZ.  

De geruchten gaan echter dat Hubert al vanaf de eerste afleveringen moeite had met de centrale rol die Smith in de serie kreeg. Ze vond dat haar eigen rol ook de nodige aandacht verdiende, iets waar ze de schrijvers van de serie voortdurend op aansprak. 

Will Smith heeft nooit gereageerd op de aantijgingen van zijn tv-tante. 

Reageren