Friends-coupe meest populair

Het is inmiddels meer dan vijftien jaar geleden dat de serie Friends voor het eerst op televisie te zien was. Toch lijkt aan het succes van de comedyserie geen einde te komen. Wereldwijd worden afleveringen van de serie nog steeds uitgezonden, en bovendien blijkt de coupe van actrice Jennifer Aniston nog steeds het populairst onder Britse vrouwen.

Aniston geniet momenteel van een filmcarrière, mede dankzij de wereldfaam die ze vergaarde met haar rol als Rachel Green in Friends.

Maar niet alleen Jennifer zelf werd beroemd. Ook haar kapsel was erg populair en werd in de loop der jaren vaak gekopieerd. Het kapsel kreeg een eigen naam: de 'Rachel'. Kort nadat Jennifer er voor het eerst mee te zien was, werd het de populairste coupe ooit.

11 miljoen vrouwen
Ruim vijftien jaar na de eerste aflevering van Friends blijkt het kapsel nog erg populair te zijn. Uit een onderzoek blijkt dat de 'Rachel' het meest is aangevraagd in de kapsalons: meer dan 11 miljoen vrouwen uit het Verenigd Koninkrijk hebben zich de coupe weleens laten aanmeten.

Reageren