Frits en Matthijs in de clinch

Woedend was Frits na het interview met presentator Matthijs van Nieuwkerk. Hij dacht dat hij zou komen praten over zijn nieuwe boek Zestig strepen, waarin Frits zestig liedjes beschrijft. Maar daar kreeg hij niet echt de ruimte voor.

Frits: "Ik vond het een idioot gesprek. Het is niet over mijn boek gegaan en daar was ik juist voor gekomen. De redacteur had het ook heel anders met me voorbereid."

Peter R. De Vries
DWDD is al eerder verweten dat de gast onder valse voorwendselen werd uitgenodigd. Zo kwam Peter R. de Vries in de uitzending om over zijn nieuwe misdaadboek te praten. In werkelijkheid begon Matthijs er pas over toen de aftiteling al liep. Peter R. was 'not amused'.

Ruzie met Giel
Frits was al boos op Matthijs, maar in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM (die dinsdagavond tafelheer was bij DWDD) maakte hij nog een vijand: Giel zelf. Frits verweet de shockhock dat deze het opnam voor Matthijs en 'Op zijn eigen 'fucking manier' de luisteraars wegjaagt...'. Nog voordat Giel kon reageren gooide Frits vervolgens boos de hoorn op de haak.

De weg kwijt
Wat is er met Frits aan de hand? Denken jullie dat hij over een maand of twee weer aan tafel zit bij Matthijs (en Giel) om te vertellen dat hij gewoon even de weg kwijt was? Of is het juist aan Matthijs (en Giel) om hun excuses te maken aan deze 'ouwe rot in het vak'? Wat vinden jullie?

Luister het moeizame gesprek tussen Giel en Frits op 3FM terug op Dumpert.
Alles weten over DWDD? Check onze speciale programmapagina.

Reageren