Froukje & haar mannen

Na opnieuw een succesvol seizoen van De wereld draait door zijn Matthijs van Nieuwkerk en de redactie toe aan een welverdiende vakantie. Niet getreurd, vanaf vandaag volgt de zomervariant: De zomer draait door, eveneens iedere werkdag live vanuit studio Plantage in Amsterdam.

Voormalig Llink-frontvrouw Froukje Jansen presenteert bij tourbeurt het programma. De ene keer wordt ze ondersteund door acteur Waldemar Torenstra (de vriend van ‘tafeldame’ Sophie Hilbrand), de andere keer door Net 5-coryfee Art Rooijakkers. We zijn benieuwd naar de chemie.

Format
Het format blijft grotendeels hetzelfde: er komen per aflevering diverse gasten langs met wie op humoristische wijze wordt teruggeblikt op de actualiteiten. Het grote en kleine nieuws van de dag/week komt voorbij, de Jakhalzen trekken het land in en de TV draait gewoon stug door.

Zomers jasje
Kortom: een luchtige versie van DWDD in een zomers jasje. De zomerversie was twee jaar geleden ook al op tv, maar toen alleen op de zaterdagavond met Matthijs en Marc-Marie Huijbregts.

Meer over:

Reageren