Funda Müjde is het nieuwe gezicht in GTST

11 mei 2012 16:16 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een nieuwkoomster maakt binnenkort haar opwachting in Goede tijden slechte tijden: de moeder van de Turkse zusjes Aysen en Nuran Baydar.

Een Turks-Nederlandse beroepsactrice neemt de moederrol in GTST voor haar rekening, het is Funda Müjde (40).

Cabaret
Vóór Goede tijden slechte tijden speelde zij onder meer de hoofdrol in de speelfilm Julia’s geheim. Daarnaast was ze te zien in Medisch Centrum West, als verpleegkundige Selma Lokman, en in Vrouwenvleugel, als gevange Derya Usta die vastzat wegens drugssmokkel. Funda treedt ook op als cabaretière.

Krengerige Aysen
De krengerige Aysen kan in de soap wel enige bijsturing gebruiken. Gaat ma Baydar daarvoor zorgen en wordt Aysen net zo braaf als haar zus Nuran?  

Scharrel
Het hardnekkige gerucht dat Nick Stobbe binnenkort in GTST zal opduiken als ‘de nieuwe scharrel’ van Lucas Sanders is door Nick zelf ontzenuwd. Lucas (Ferry Doedens) verloor zijn grote liefde Edwin bij de uitbraak van een dodelijk virus in Meerdijk. Er schijnt wel een vriendje in aantocht te zijn voor de door schandalen achtervolgde zoon van Janine. Wie de nieuwe ‘homorol’ in Goede tijden slechte tijden gaat vertolken, is nog onduidelijk.

Meer over