Gaat Steve Carell The Office verlaten?

Het ziet er naar uit dat Dunder Mifflin vanaf volgend jaar zonder Michael Scott verder moet. Steve Carell, die de rol van Scott speelt in The Office US, geeft aan dat het zevende seizoen waarschijnlijk zijn laatste is.

Michael Scott is de baas op het kantoor van de Dunder Mifflin Paper Company, een papierzaak. Hij ziet zichzelf als de ideale baas en probeert altijd grappig te zijn naar zijn personeel toe, maar dat lukt maar sporadisch.

Mooi geweest
Samen met Dwight Schrute, Jim Halpert en Pam Beesly runt Michael het bedrijf. Waarschijnlijk tot het zevende seizoen, dus. Carell laat weten dat het mooi is geweest.

"Ik denk dat seizoen zeven mijn laatste wordt," zegt Carell. "Ik wil mijn contract afmaken, maar daarna is het tijd om wat nieuws te gaan doen.

Gezin
Al in april liet Carell weten dat dit seizoen 'waarschijnlijk' zijn laatste zou zijn, al is dat toen nooit officieel bevestigd. Nu lijkt er dus een definitief einde te komen aan Michael Scott. Dat betekent overigens niet dat The Office US helemaal gaat stoppen, daar zijn althans nog geen concrete aanwijzingen voor.

De reden waarom Carell stopt, hebben we de afgelopen jaren vaker gehoord bij grote film- en seriesterren: "Ik wil meer tijd met mijn gezin doorbrengen", laat hij weten.

Het zesde seizoen van The Office US is vanaf 7 juni 2010 te zien in Nederland.

Reageren