Gaat Tommy zijn Brothers & Sisters verlaten?

De laatste maanden gonst het van de geruchten dat het niet meer botert tussen Balthazar Getty en zijn collega's op de set van Brothers & Sisters. Door zijn veelbesproken affaire met Sienna Miller zouden zijn fictieve broers en zussen van hem vervreemd zijn. En waar rook is, is vuur, blijkt nu.

De steenrijke acteur, die de rol speelt van Nora’s oudste zoon Tommy Walker, heeft vorige week van de producenten te horen gekregen dat ze niet van plan zijn hem komend seizoen een vaste rol in de serie te geven.

Ontrouw
Verschillende bronnen melden dat Balthazar door zijn affaire met Sienna steeds verder van zijn collega's verwijderd is geraakt. Zij hebben de laatste jaren een goede band opgebouwd met zijn vrouw Rosetta en hun kids, en zijn niet te spreken over Balthazars ontrouw.

Combinatie van factoren
Daarnaast schijnt de schuinsmarcheerder steeds te laat op het werk te zijn verschenen en vinden de makers het steeds moeilijker om met hem te werken. Deze combinatie van factoren doet Balthazar nu de das om. Ook budgetoverwegingen spelen een rol.

Verhuizing
Fans van Tommy kunnen de tissues nog even laten staan, want de schrijvers beloven dat hij niet zal doodgaan in de serie. Dat vinden ze te morbide. We moeten dus eerder denken in de richting van een verhuizing of een familieruzie. Zoals het er nu naar uit ziet, zal Balthazar af en toe zijn opwachting maken als gastspeler.

Wat vind jij? Is Brothers & sisters minder leuk zonder Balthazar of zou je hem niet eens missen?

Reageren