Game of Thrones-actrice weigert naaktscènes

De hitserie Game of Thrones is niet alleen bekend om zijn goede script maar ook de vele naaktscènes zijn populair. Nu is er een actrice die dat niet meer ziet zitten.

Een van de actrices is helemaal klaar met de naaktscènes uit de serie, laat medespeelster Oona Chaplin weten. “Een van de vrouwen in de show die in de eerste paar seizoenen het vaakst uit de kleren ging, doet dat nu helemaal niet meer”, aldus Chaplin die in de serie de rol van Tulisa Stark speelt. Ze zei: "Ik wil gekend zijn omwille van mijn acteerwerk, niet mijn borsten”, gaat Chaplin verder. Helaas wilde ze geen naam noemen.

Emilia Clarke niet meer uit de kleren?

Het is nu dus de vraag over welke actrice het gaat. Als we de geruchten moeten geloven is het Emilia Clarke die de rol van Daenerys Targaryen speelt in de serie. In de eerste 2 seizoenen is Clarke vaak genoeg naakt te zien, maar in seizoen 3 is dat tot nu toe nog niet gebeurt. Oona Chaplin heeft overigens geen enkel probleem met de naaktscènes. “Ik ben op dat vlak vrij controversieel want ik hou nu eenmaal van het vrouwenlichaam. Het is de kijker die er een lustobject van maakt, of er schoonheid in ziet. Ik voel me heel comfortabel bij naaktscènes”, aldus de actrice.

Reageren