Gasten van Linda’s Zomerweek zijn bekend

Over anderhalve week begint de talkshow van Linda de Mol en onder andere Anouk, Jandino Asporaat, Paul de Leeuw en Barry Atsma komen voorbij.

De meest opvallende naam in het rijtje is toch wel Anouk. Na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival was de Haagse blondine de publiciteit een beetje zat, maar maakt toch wat zin en ruimte voor Linda. Ook Paul de Leeuw is een bijzondere naam.

Paul de Leeuw en Linda

Paul stopte onlangs met zijn Langs de Leeuw bij de VARA en zijn contract eindigde ook vorige maand. De Leeuw kondigde aan om met de omroep rond de tafel te gaan zitten, maar zit nu ineens in 2 programma’s van RTL 4. De presentator zit namelijk in het panel van Wie Ben Ik en schuift 27 juni aan bij Linda de Mol. Linda gaf al eens eerder aan dat ze graag met Paul de Leeuw wil werken, dus wie weet is dit de aanzet?

Gasten van Linda's Zomerweek

Op maandag 24 juni schuiven Jandino Asporaat en Jeanine Hennis-Plasschaert aan. Op Dinsdag komen Barry Atsma en Chantal Janzen voorbij, de woensdag is voor Anouk en Tijl Beckand. Donderdag komen Paul de Leeuw en Euvgenia Parakhina langs en vrijdag sluit ze af met Gordon en Brigitte Kaandorp.

Linda is er al klaar voor. “Ik verheug mij er enorm op om dit te gaan doen. Aangezien er in mijn drukke schema helaas nog geen ruimte is voor een wekelijkse talkshow leek het mij ontzettend leuk om een soort zomer-evenementje te maken. Een week lang elke avond een fijn zomeravond gesprek met twee boeiende gasten.”

Reageren