Gaston in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS

6 juni 2013 10:20 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS laten bekende Nederlandse vrouwen huis en haard achter voor een nieuw avontuur. Deze week zijn Gaston en voormalig atlete Nelli ­Cooman aan de beurt

We zagen al eerder hoe Melissa Schaufeli, vrouw van voetballer Andy van der Meijde, ruilde met Judith Osborn. Melissa verliet haar Andy en kinderen voor een week en kreeg er Bert van der Veer voor terug. Judith reisde op haar beurt af naar Apeldoorn en was behoorlijk in shock toen ze voor drie kleine kinderen moest zorgen. Vooral de houding van Andy deed veel stof opwaaien. De voetballer kan nog geen wasje draaien en laat alles aan zijn vrouw over.

De partnerruil tussen Rosalie van Breemen en Henk & Lousie Schiffmacher maakte ook veel tongen los.

Gaston ruilt vrouw in

In de aflevering van vanavond ruilt Marisa, de vrouw van Gaston Starreveld, met voormalig atlete Nelli ­Cooman. Marisa logeert voor een week bij Nelli’s man Ronald en Nelli kruipt op de bank naast Gaston. Hoe brengen de dames het er vanaf tijdens hun logeerweek? Kunnen ze overweg met de huisregels? We zijn vooral benieuwd of Gaston Nelli net zo vrolijk ‘goedenavond’ wenst als hij bij de Postcode Loterij altijd doet.

Meer over