Geeft Jokertje zijn jawoord?

25 juni 2013 15:33 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Jokertje en zijn vrienden hebben hem flink geraakt de afgelopen weken in Las Vegas. Maar in de laatste aflevering moet er getrouwd worden. Of niet dan?

Lekkere wijven, spannende avonturen, feestjes en drank te over in Jokertjes Jawoord, maar Jokertje hield zich verrassend rustig de afgelopen weken. De Hagenees had zijn meisje Shana beloofd dat hij zich in zou houden en dat deed hij boven verwachting braaf.

Voorgevels

Het waren vooral zijn maatjes Tony, 'Sterretje', Joey 'Matsoe Matsoe' en Ricardo die het er van namen in Las Vegas. Zij konden geen genoeg krijgen van de oogverblindende vrouwen met respectabele voorgevels. En dat was maar goed ook want anders had Jokertjes Jawoord verdraaid saai uitgepakt.

Trouwkapel

Tussen de feestjes door troffen de Hagenezen ook nog wat bruiloftsvoorbereidingen. Zo vond Jokertje een heel schattig trouwkapelletje dat ook nog de goedkeuring van Shana kon wegdragen. Maar voordat de twee voor het altaar staan gaan nog één keer alle remmen los.

Huwelijk

De wekenlange bachelor party wordt afgesloten met een spectaculair eindfeest in een superdeluxe penthouse suite. Alle nieuwe vrienden die de mannen de afgelopen weken hebben gemaakt, zijn uitgenodigd. Als het hier volledig uit de hand loopt, is het nog maar de vraag of het tot een huwelijk komt….

Meer over