Geen geld voor Susan Boyle?

Het is al de hele week populair nieuws in het Verenigd Koninkrijk: Britain's Got Talent-sensatie Susan Boyle zou van haar management amper geld toegeschoven krijgen. Vervolgens blijkt dat verhaal echter weer vele kanten te hebben.

De zangeres, die volgens schattingen tegen de 20 miljoen dollar binnengebracht moet hebben, zou van haar management zo'n 650 dollar per week, ongeveer 500 euro, krijgen. Wil ze meer, dan heeft ze pech.

Nietes
Vervolgens wordt het verhaal onduidelijker. Aanvankelijk was het nieuws dat Susan en haar broer Gerry Boyle het niet eens zouden zijn met deze praktijk. Maar volgens Susan's management was het nodig, omdat de zangeres zelf niet goed met geld om kan gaan. Haar geld zou veilig in beheer zijn bij haar managers.

Welles
Een paar dagen later was het verhaal wéér anders. Want Susan zou gewoon zelf toegang hebben tot al haar geld. Ze zou er alleen voor gekozen hebben om haar geld niet zelf te beheren omdat ze zich op het zingen wil concentreren. En geld, daar zou ze helemaal niet om geven.

Nietes
Daarop was daar weer broer Gerry. Want die beklaagde zich dus afgelopen week over het feit dat Susan niet naar een nieuw huis zou kunnen verhuizen omdat ze geen geld krijgt voor nieuwe meubels.

Toelage
Wat nu waar is? Vast lijkt te staan dat Boyle, vrijwillig of niet, maar een vrij lage wekelijkse toelage krijgt om van te leven. Maar dat is nog altijd vele malen meer dan ze zelf ooit heeft had. En ondertussen gaan om haar persoon heen iedere dag weer de wildste verhalen rond.

Reageren