Geen schatjes: wie is wie in DSM?

Er lopen veel gezichten rond in Dirty sexy money. Wij hebben belangrijkste personages even voor je op een rijtje gezet. Altijd handig!

Nick George
Nick is een brave, hardwerkende advocaat. Hij heeft een nare jeugd gehad omdat zijn vader er nooit voor hem was: die was immers altijd aan het werk. Nick is getrouwd en heeft een dochter. Hij wil per se voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt en ook zijn dochter zonder vader zal opgroeien. Helaas begint zijn huwelijk nog geen week nadat hij voor de Darlings is gaan werken al de eerste barstjes te vertonen.

Karen Darling
Dat het niet zo lekker gaat met Nicks huwelijk heeft voor een deel met deze dame te maken. Karen en Nick waren in een grijs verleden namelijk dolverliefd en zijn elkaar nooit helemaal vergeten. Dat weerhoudt Karen er echter niet van om boterbriefjes te halen: ze is inmiddels al aan haar vierde echtgenoot toe, maar laat zich in een record tijd (op hun trouwdag) alweer van hem scheiden.

Patrick ‘Tripp’ Darling
Die scheidingen van Karen zijn niet goed voor de gezondheid van vader Tripp, die de gewoonte heeft om iedere bruiloft een fles tequila weg te werken. Tripp is een supersuccesvolle zakenman die erom bekend staat dat hij vroeger over lijken ging. Letterlijk, want hij wordt verdacht van ten minste drie moorden. Hij is nog steeds smoorverliefd op zijn vrouw Letitia en kan het maar moeilijk verkroppen dat zij hem niet trouw is.

Letitia Darling
Moeder Letitia is de koningin van Manhattan; een soort Jackie Kennedy die bevriend is met alle andere rijke families en altijd druk in de weer is met een sjieke brunch. Wanneer familieadvocaat Dutch overlijdt blijkt dat de twee al veertig jaar een verhouding met elkaar hadden.

Patrick Darling
Broer Patrick is een ambitieuze politicus met een keurige vrouw en twee perfecte kinderen. Hij droomt ervan om ooit een gooi naar het presidentschap te doen, maar hij heeft - dom dom dom! - een transseksuele minnares waar de kranten natuurlijk niets van mogen weten.

Brian Darling
Broer Brian is nogal een vervelende zeur. Hij is een getrouwde dominee met een buitenechtelijk kind dat door de moeder bij hem werd gedumpt. Hij heeft altijd de pest gehad aan Dutch en staat dan ook niet te juichen als juist diens zoon Nick wordt ingehuurd als de nieuwe familieadvocaat. Toch is hij wel blij als Nick weer eens komt opdraven om hem uit de penarie te halen.

Juliet Darling
Jongste zus Juliet is een Paris Hilton in de maak: rijk, altijd bezig met kleren en feestjes en ze wil graag serieus genomen worden als actrice. Al bekent ze wel aan Nick dat ze dan misschien een sletterige reputatie heeft, maar dat ze die compleet uit haar duim heeft gezogen. Ze doet altijd maar alsof, omdat niemand zou geloven dat ze eigenlijk heel preuts is en nog maagd bovendien.

Jeremy Darling
Haar tweelingbroer Jeremy is de benjamin van het stel. Hij hangt altijd maar een beetje rond, drinkt veel teveel en heeft vooral medelijden met zichzelf omdat hij vindt dat hij, ondanks al zijn rijkdom, maar een rotleven heeft.

Reageren