Geen sidekick in Humberto's RTL Late Night

Humberto Tan krijgt geen sidekick of co-presentator in zijn RTL Late Night-show zo vertelt de presentator in RTL Boulevard. “Er komt geen sidekick. Ik zit gewoon alleen, met gasten”, aldus Tan.

Woensdag werd er bekendgemaakt dat Humberto Tan voor RTL de lang verwachte RTL Late Night show gaat hosten. En dat doet hij - naar eigen zeggen - zonder co-host of sidekick. Terwijl Knevel en Van den Brink op zoek gaan naar een vervanger als er een van de 2 op vakantie is en Matthijs van Nieuwkerk een sidekick wel fijn vindt, doet Tan het helemaal alleen.

Een vergelijking trekken met andere talkshows vindt hij overigens onzin. “Weet je wat het is met al die talkshows? Het is ook een afspiegeling van de man of vrouw die het doet. Ja, het lijkt op die programma’s, maar ook weer niet, want het is een andere man of vrouw die het doet.”

'Prachtige locatie'

De opnamelocatie van de talkshow is nog niet bekend, maar Humberto heeft inmiddels wel al een favoriet. “Midden in de stad. Als het de locatie is waar we het laatst naar hebben gekeken en ik hoop dat dat het wordt, dan is het een prachtige locatie en ziet het er mooi uit. Met een mooie fontein. Dan is de locatie in elk geval goed.”

Het weekend van Humberto

Naast zijn ochtendshow bij BNR gaat Humberto ook stoppen met zijn werk voor Eredivisie live en dat brengt grote veranderingen te weeg in zijn privéleven. “Ik heb voor het eerst in twintig jaar een weekend. Ik was op zaterdag en zendag structureel niet thuis. Met een late night-talkshow verandert dat ineens.”

Reageren