Geen Uitstel van executie voor Martijn Krabbé

Een tegenslag voor Martijn Krabbé: ondanks dat zijn programma Uitstel van executie gemiddeld meer dan een miljoen kijkers trok, heeft RTL woensdag besloten het uitzenden ervan even uit te stellen.

De opnames van het programma zijn per direct stopgezet. "Een al geplande case in Heerhugowaard pakken we in elk geval nog op, ook om de deelnemers tegemoet te komen", zo verklaart een woordvoerder van de zender.

Moeilijke huizenmarkt
De reden voor het uitstellen van het programma is, zoals zo vaak tegenwoordig, de crisis. Door de veranderende huizenmarkt blijkt het niet meer zo eenvoudig om met een paar tips mensen hun huizen gemakkelijker en beter te laten verkopen.

RTL: "Met de huidige huizenmarkt hebben we meer tijd en een langere adem en aanlooptijd nodig. Om vervolgens niet achteruit te gaan in kwaliteit, plaatsen we de reeks voor het najaar nu in de ijskast."

Tips...
In Uitstel van executie gaat Martijn aan de slag met huiseigenaren die hun huis moeten verkopen omdat ze in de financiële problemen zijn gekomen.

Door middel van tips probeert Martijn ervoor te zorgen dat de geportretteerden hun huis voor een zo hoog mogelijk bedrag aan de man kunnen brengen. Alleen lijkt de woningmarkt nu dus sneller te veranderen dan dat Martijn de tips kan verzinnen... Wordt vervolgd!

Extra:
- ga naar alle artikelen op Televizier.nl >>
- Nu op het forum: wat vind jij van Uitstel van executie? >>
- nog geen lid van Televizier.nl? Registreer je hier gratis >>


De vraag...
Is het een gemis, of niet? Wat vind jij?

Reageren