Geheime twist Melrose onthuld

Rond de start van een remake als Melrose (de opvolger van Melrose place) doen vaak geruchten de ronde. Het een nog spannender dan de andere, dat is niets nieuws. Maar dat de belangrijkste onthulling aan het begin van de pilot naar buiten zou worden gebracht, dáár zaten de makers niet op te wachten...

Wat is het geval? Eerder werd met veel bombarie aangekondigd dat Laura Leighton (alias Sydney Andrews in Melrose place) ook in het nieuwe Melrose een belangrijke rol speelt. Nu blijkt dat de roodharige vamp inderdaad terugkeert naar het appartementencomplex in LA, maar niet voor lang. Syd legt namelijk al in de eerste minuten van de pilot het loodje.

Michael Mancini
Een insider benadrukt dat dit overigens niet betekent dat we Laura verder niet terugzien in Melrose. Integendeel, het onderzoek naar de moord op Sydney wordt het hart zijn van het eerste seizoen. En Syds ex-man Michael Mancini (Thomas Calabro) zou er meer van weten.

Heather Locklear
Laura zal de rest van het seizoen dus vooral te zien zijn in flashbacks. Maar toch... Het is bekend dat eerder Heather Locklear, die in Melrose place schitterde als Amanda Woodward, door de makers is gevraagd om terug te keren in Melrose.

Moord
Heather bedankte voor de eer, omdat ze het niet helemaal eens was met het script. Daarna benaderde de producers Laura en zij hapte wel toe. Wij vragen ons af of dit iets te maken heeft met de moord die je nu gaat terugzien in de eerste aflevering. Oftewel: had het levenloze lichaam van Sydney eigenlijk in de eerste plaats dat van Amanda moeten zijn? Wat denken jullie?

Reageren