Gemaskerde kandidaat in Let's dance

SBS heeft er al een tijdje succes mee. We hadden al 'The Mask' in De nieuwe Uri Geller en er zijn een aantal 'mystery stars' in het tweede seizoen van Popstars. Nu gaat ook RTL 4 een gemaskerde kandidaat introduceren in Let's dance.

Dat maakte de zender vrijdag bekend. In het persbericht dat RTL naar buiten bracht, staat dat "in de studio van Let's dance een persoon met een masker is gesignaleerd. De onherkenbare man of vrouw zegt aan het programma deel te nemen en in één van de afleveringen voor een zeer spectaculaire dansact te gaan zorgen."

Mysterieuze act
Overigens weet niemand nog wanneer dit zal zijn: "Wanneer dat gaat gebeuren, is echter net zo geheim als de identiteit achter deze mysterieuze act." Het optreden vindt mogelijk al in het programma van aanstaande zaterdag, dat overigens wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors, plaats, maar de mysterieuze deelnemer zou kijkers evengoed tot de allerlaatste uitzending kunnen laten wachten.

Stelling --> Het introduceren van een 'mystery kandidaat' in Let's dance: slimme zet of wordt SBS hier schaamteloos gekopieerd? Wat vinden jullie?

Reageren