George Clooney baalt van CQC

George Clooney heeft voorlopig zijn buik vol van het geven van interviews. De 48-jarige Hollywoodster zei dit afgelopen zaterdag op het Filmfestival van Rome. De reden voor deze plotselinge ommezwaai? Een brutale/domme vraag van een zekere CQC-reporter...

Daarmee lijkt CQC eindelijk de aandacht te krijgen waar het om kijkcijfers vechtende programma van Beau van Erven Dorens zo naar hunkert. George Clooney is in ieder geval geen fan.

Jelte Sondij
"Een interview over een film eindigt meestal met domme vragen zoals laatst bij een of andere sukkel uit Nederland", verklaarde de acteur zijn plotselinge aversie. Hiermee doelde George op CQC-reporter Jelte Sondij, die hem tijdens de persbijeenkomst probeerde te strikken voor het hosten van de Gay Pride in 2010.

Echt nieuws
Volgens de Hollywoodster slaat die vraag helemaal nergens op en was het niet meer dan een roep om aandacht. "Ik vind het niet erg om zulke verhalen terug te lezen in de roddelbladen, maar ik maak me er wel zorgen om dat het steeds vaker binnendruppelt bij echt nieuws."

Kijkcijfers
Of deze uithaal van George Clooney gunstig uitvalt voor CQC zal deze week blijken. Afgelopen vrijdag trok het programma slechts 184.000 kijkers, maar misschien dat meer kijkers vanavond wel op de herhaling (22.30 uur op Veronica) afstemmen?

Reageren