Georgina is Floor Faber

Georgina Verbaan speelt de titelrol in de nieuwe lightdramaserie Floor Faber. Maar ze krijgt steun van een topcast: ook Roeland Fernhout, Teun Kuilboer en Daniël Boissevain zijn te zien.

Wie is Floor Faber? Floor is 27, woont op zichzelf in Amsterdam met kat Otje. Ze worstelt met dilemma’s op het relationele vlak, het carrièrepad en op familiegebied.Haar moeder zou willen dat Floor meer op haar succesvolle oudere zus zou lijken, maar ze heeft het al druk genoeg met proberen zichzelf te zijn.

De mannen
Floor heeft ook nog eens een dagtaak aan de mannen in haar leven. Haar beste vriend Martijn (Roeland Fernhout) zou perfect voor Floor zijn. Ze hebben dezelfde humor en interesses, er is alleen één probleem: Martijn is homo.

Mannen-man
Nee, Floors vaste vriend is Erik (Teun Kuilboer). Een IT-specialist en echte mannen-man. Hij houdt van bier en voetbal en vindt vrouwengesprekken maar grote onzin. Floor houdt van hem, maar wil niet in een doorzonwoning eindigen.

Nieuwe liefde
Dan is er ook nog Menno (Daniël Boissevain): een stoere, avontuurlijke maar gevoelige schilder die Floors hart weet te winnen. Moet ze nu kiezen... en een betere vraag: voor wie?

Hoe Floor zich door dit en de andere dilemma's in haar leven slaat, is vanaf dinsdag 27 oktober elke week te zien om 20.30 uur op Net 5.

Reageren