Georgina wil geen kattenvrouwtje worden

Georgina Verbaan (30) heeft geen hekel aan haar bestaan als vrijgezel, maar ze vraagt zich af en toe wel af of het niet eens tijd wordt om echt te gaan settelen. Dat vertelt de actrice deze week in een openhartig interview met tijdschrift Viva.

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Georgina's relatie met Jort Kelder op de klippen liep, waarna de actrice verhuisde naar een klein appartement in Amsterdam. Toch heeft ze een aantal verhuisdozen nog altijd niet uitgepakt.

Georgina: "Ik woon met drie katten op een heel klein kamertje met een puntdakje. Vorig jaar ben ik tijdelijk gaan huren, maar intussen zit ik er nog steeds. Er staan verhuisdozen die niet eens zijn uitgepakt, want ik heb gewoon geen plek voor die spullen."

Kattenvrouwtje
Dat zet de actrice nog wel eens aan het denken. Zou het niet makkelijker zijn om echt te gaan settelen? Georgina wil namelijk alles behalve eindigen als een "oud, alleenstaand kattenvrouwtje".

Liever privé
Haar relatie met Jort Kelder ging uit, omdat de actrice had gezoend met haar VPRO-collega Pieter van der Wielen, wat breed werd uitgemeten in de pers. Sindsdien wil Georgina ontwikkelingen in haar liefdesleven liever privé. "Ik moet er niet aan denken dat mijn hele privéleven op straat ligt, zoals laatst bij Jan en Yolanthe is gebeurd. Zoiets maakt je zo kwetsbaar."

Reageren