Geraldine Kemper debuteert in Try Before You Die

10 November 2009 16:02 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In juli van dit jaar zocht BNN via het programma Sterretje Gezocht naar een nieuwe presentatrice. Geraldine Kemper (19) kwam als winnares uit de bus.

Vanavond maakt de vrolijke Volendamse haar opwachting in kakelverse seizoenen van Try Before You Die én Spuiten en Slikken. Tijd voor een gesprekje met de jongste aanwinst van de omroep.

Hoe bevalt het bij BNN?

"Het is heel leuk. Sinds begin oktober ben ik bijna elke dag op 'kantoor' voor de voorbereiding van Spuiten en Slikken. In het begin is het wel gek, maar ze vangen me echt op, vragen allemaal of ze iets voor je kunnen doen."

Vanavond is je Try Before You Die-debuut. Wat zit erin?

"Ik heb in Engeland deelgenomen aan de Tough Guy Challenge, een heel extreme stormbaan waarbij je onder meer door vuur moet lopen en onder prikkeldraad door moet kruipen. Heel heftig; weinig mensen bereiken de finish. Verder heb ik een graancirkel gemaakt met zestig mensen. Verder moest ik met een bejaarde zoenen. Hij had zijn tanden gepoetst, dus het viel best mee."

BNN zoekt graag grenzen op. Waar ligt die van jou?

"Ik zou nooit naakt gaan, zoals Dennis (collega Dennis Storm heeft geposeerd voor de Amerikaanse Playgirl). Ik zou ook nooit dieren pijn doen of doodschieten. Dat gaat me te ver. Maar drugs zou ik best een keer willen proberen."

Je hebt ook een rol gewonnen in ONM.

"Ja. De opnamen zijn al achter de rug; ik geloof dat het begin volgend jaar wordt uitgezonden. Het is maar een klein rolletje hoor, twee afleveringen. Ik speel Monique, moeder van twee kinderen."

Welk BNN-programma zou je graag willen presenteren?

"3 Op Reis is supervet; dat wil iedereen heel graag. Of zoiets als de Grote Donorshow."

Wat staat je verder nog te wachten?

"Spuiten en Slikken! Dat begint ook vanavond. Ik word daar een van de vaste presentatrices, samen met Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart."