Gerard én Gordon weer Topper

Er is de afgelopen tijd druk gespeculeerd over de Toppers: wie zou de plaats naast Jeroen van der Boom en René Froger gaan opvullen? Donderdagnacht kreeg het verhaal een onverwachte wending: Gerard Joling én Gordon trekken namelijk hun glitterpak weer uit de kast.

En dat betekent dat de Toppers in 2010 verder gaan als kwartet.

Spanning
De beiden heren hebben de spanning er de afgelopen weken goed ingehouden. Zo zei Gordon dinsdag bij Radio 538: "Ik wil het, zoals het er nu naar uitziet, niet meer doen. Er zijn gesprekken, maar ik weet nog helemaal niets zeker."

Nooit nooit
Ook Gerard was nogal vaag over een eventuele terugkeer. Hij vertelde vorige week in Jensen! dat zijn tijd als Topper erop zat, om vervolgens in Shownieuws te vertellen dat hij tot diep in de nacht had gesproken met René Froger. "Ik doe het niet, maar zeg nooit nooit. We zien het wel."

Eis
Het gesprek met René heeft Gerard uiteindelijk over de streep getrokken. Hij had echter wel één eis: als hij terugkwam, moest Gordon ook zijn comeback maken. "Ik heb altijd vreselijk genoten met Goor. Ik moet altijd erg met hem lachen. We begraven nu het verleden en zeggen er niets meer over."

Blij
Mede-Toppers René Froger en Jeroen van der Boom zijn erg blij met de terugkeer van de twee oudgedienden. René: "Zowel Gerard als Gordon zijn ons heel dierbaar. We hebben allemaal fouten gemaakt en dingen gezegd die we niet hadden moeten zeggen, maar je bent nooit te oud om te leren. We zetten een streep onder het verleden en maken met de Toppers een nieuwe start!"

Reageren