Gerard Joling echt opgepakt?

Publiekslieveling Gerard Joling lijkt nu even niet zo'n lieverdje te zijn: op internet circuleert een filmpje waarin de zanger geboeid wordt afgevoerd door de politie. De Topper zou dinsdagavond over de schreef zijn gegaan tijdens een feestje.

Hierna werd hij, onder begeleiding van een aantal agenten, naar een politieauto gebracht. Op het Youtube-filmpje is te zien dat de Topper zich hevig verzet tegen de arrestatie.

Bevestiging
Het management van Gerard Joling bevestigde woensdagochtend op Nu.nl dat de gearresteerde man inderdaad de SBS-presentator is. "Het is wel duidelijk dat het hier om Gerard gaat, dat valt niet te ontkennen. Hij is niet bereikbaar, want al zijn telefoons staan uit."

Onderzoek
De Telegraaf is er desondanks wél in geslaagd contact te krijgen met de zanger. Op de website van de krant reageert hij: "Oh, is daar een filmpje van? Ja, dat feestje is inderdaad uit de hand gelopen. Ik mag er niets over zeggen, want het onderzoek loopt nog."

Reclamestunt
Op internet gonst het van de geruchten dat het filmpje een reclamestunt is, maar dat ontkent de artiest in alle toonaarden. De website Zijonline.nl meldt echter dat Gerard deze week een nieuwe Remia-spot zou opnemen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Reageren