Gerard Joling en Jandino Asporaat in De Zomer Voorbij

31 mei 2013 15:28 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In de volgende zin; ‘ik ga op vakantie en ik neem mee…’, vult Jan Smit de namen Gerard Joling en Jandino Asporaat in. Het duo is door de Volendammer gestrikt voor De Zomer Voorbij.

"De Zomer Voorbij gaan we doen met Gerard, en Jandino gaat ook mee", onthulde de zanger vrijdagmorgen in Koffietijd. Naast zijn ‘werkvakantie’ in De Zomer Voorbij, gaat Jan niet meer op vakantie met zijn gezin. "Mijn vrouw is begin september uitgerekend”, dus een vakantie zit er niet in. Huize Smit wordt dus gevuld met 3 kinders, en wat de zanger betreft mag er na 3 kids ‘een knoop in’. "We hebben straks drie kinderen. Dat is genoeg", aldus jan. 

Het Volendamse stel weet al dat het een jongetje wordt en daar kan Jan na 2 dochters niet op wachten; "Ik heb zelf gevoetbald, dus ik hoop dat ik over een paar jaar langs de lijn kan staan."

Niet de eerste keer voor Gerard

Het is overigens niet de eerste De Zomer Voorbij voor Gerard Joling, 2 jaar geleden was hij ook te zien in het TROS-programma. En de vakantie is voor Gerard na De Zomer Voorbij, nog niet voorbij. Hij gaat optreden in Seoul en doet er nog ‘een weekje Ibiza en een weekje Marbella’ bij. Voor Jandino is het wel de eerste Zomer Voorbij.

Meer over