Gerard Joling krijgt eindelijk weer een programma bij SBS

Gerard Joling gaat vanaf september een nieuwe programma presenteren voor zijn werkgever SBS 6. De zanger presentator was meer dan een jaar geleden voor het laatst te zien bij de zender. 

In het programma Life4You maakte Gerard Joling bekend dat hij vanaf september met een nieuw tv-programma. „Zoals het er nu uitziet komt er iets heel leuks aan. Dat gaat vanaf september gebeuren. Het worden verschillende dingen en daar kan ik verder nog niks over zeggen“, zei Gerard. De presentator zei wel dat het om dingen gaat die heel goed bij hem passen. 

Miljoen
Vorig jaar kreeg Gerard een burn-out en sindsdien was hij was hij helemaal niet meer te zien bij SBS. Dat zijn werkgever daar niet blij mee was, bleek uit de gesprekken die de partijen eerder dit jaar met elkaar voerden. SBS liet weten dat Gerard aan de bak moet voor zijn salaris van meer dan een miljoen.

Contract
Gerard wierp tegen dat er geen leuke programma's beschikbaar waren voor hem. Nu heeft hij dus weer een positief gevoel. Al is het nog even de vraag of SBS het contract van Gerard nog wil verlengen. Dat loopt per september af. 

 

 

Reageren