Gerard Joling nog drie jaar bij SBS 6

Zanger en presentator Gerard Joling blijft tot de zomer van 2012 te zien bij SBS 6. hij tekende daarvoor woensdagavond een contract waarmee hij zich de komende jaren weer exclusief aan SBS Broadcasting verbindt.

Het tekenen ging hem niet moeilijk af. De presentator is blij met zijn werk bij SBS: "Ik voel me echt thuis bij SBS6. We gaan er weer drie fantastische jaren van maken".

Exclusief
Zijn contractverlenging betekent niet alleen dat Gerard de komende jaren nog tal van programma's bij SBS zal kunnen gaan presenteren, het houdt ook in dat hij niet te zien zal zijn bij andere omroepen en zenders.

Dat werd vorig jaar al duidelijk, toen de zanger van SBS niet mee mocht doen aan de Toppers-soap bij de TROS (in aanloop naar het songfestival). De ruzie rond de starre houding van SBS leidde ertoe dat Joling uit de zangformatie De Toppers stapte, waarna zijn overgebleven collega's hals over kop op zoek moesten naar een nieuwe derde persoon.

Carrière
Gerard is nu al weer bijna zes jaar aan SBS verbonden: vanaf dat hij in november 2003 bij Shownieuws begon. Daarna kwam hij terug in programma's als Sterren dansen op het ijs, Popstars en Wie ben ik?.

Extra
- Nieuws over Gerard Joling >>
- Praat mee op ons forum! >>

Reageer
Nog drie jaar Gerard Joling bij SBS 6. En nog drie jaar geen Gerard Joling op andere zenders. Vloek of zegen?

Reageren