Gerard Joling wil geen oudere man

Het lijkt Gerard Joling voor de wind te gaan, alleen in de liefde wil het vaak maar niet lukken. Op een oude man zit de entertainer niet te wachten. "Mooie mannen van globaal mijn leeftijd hebben allemaal een 'rugzak'", aldus Joling.

De geruchten gaan dat Gerard Joling een nieuwe nieuwe vlam heeft: “Mooi hè?”, zou de goedlachse entertainer en presentator aan het AD verteld hebben. “En ook nog intelligent! We schelen 24 jaar. Da's misschien net iets te veel. Maar ach, kan mij het eigenlijk ook schelen. Ik doe gewoon waar ik zin in heb. Ben zo gelukkig als wat.” Toch zegt Gerard op twitter het volgende: "Voor alle duidelijkheid er gaan verhalen over een nieuwe liefde!! Klinkklare onzin! Dus geen sprake van! Weer effe poetsen dus tegen smet!"

Oude mannen hebben een rugzakje

Oude mannen kunnen hem niet bekoren. “Mooie mannen van globaal mijn leeftijd hebben allemaal een 'rugzak': een verleden. Het klinkt misschien egoïstisch, maar ik leef veel te snel en onregelmatig om me daar in te verdiepen. Tel daarbij op dat ik door de loop der jaren een einzelgänger ben geworden. Een gezelligheidsdier dat zichzelf, alleen met een boek op de bank of met goede vrienden over de vloer, prima kan vermaken. Niemand zal mij horen klagen”

Gerard kan het best alleen

Gerard is ook niet bang dat hij later alleen eindigt. “Tegen de tijd dat ik oud en grijs ben, heb ik ongetwijfeld een fijne groep mensen om me heen die ook vrijgezel zijn. Dan kruipen we als 'lotgenoten' bij elkaar. Gezellig, in de roze keet.”

Reageren