Gerard oververmoeid, Marc-Marie doet Zaterdagavondshow

SBS-presentator Gerard Joling is oververmoeid en mag op doktersadvies de komende tijd niet meer werken. Daarom zal de presentator ook niet meewerken aan de 'Zaterdagavondshow met Geer en Beau', de nieuwe weekendshow van SBS 6. De zender heeft wel een waardige vervanger gevonden: niemand minder dan Marc-Marie Huijbregts neemt het stokje van Joling over.

Joling zou volgens Shownieuws zóveel hooi op zijn vork genomen hebben dat hij oververmoeid zou zijn.

SBS zocht dan ook naarstig naar een vervanger, en vond die in het gloednieuwe SBS-gezicht van Marc-Marie, die net enkele weken in de jury van Popstars te zien is.

Muur
In Shownieuws zei Beau over het wegvallen van Gerard: "Het is een ongelooflijk spijtig verhaal, Gerard en ik verheugden ons er zeer op om het samen te gaan doen. We hebben natuurlijk ooit al een keer een show samen gepresenteerd en dat was ontzettend gezellig, ik kan het heel goed met hem vinden. Voor Gerard was het ook hartstikke leuk om nu eens een show te doen die niet gaat over sterren ontdekken, maar die gaat over iets anders, over dromen verwezenlijken. En het is ontzettend jammer dat het niet doorgaat, maar ik begrijp het ook wel. Gerard heeft het zo ontzettend druk en doet zoveel dingen tegelijk, op een gegeven ogenblik loop je dan tegen een muur op."

Spontaan
Over zijn nieuwe collega Marc-Marie zegt Beau: "Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren en ik verheug me erop om te zien hoe hij voor het eerst in zijn leven in zo'n grote show staat. Dat wordt grappig, een ontdekking, spontaan. En spontane televisie is de leukste tv die er is."

Reageren