Gerard toch weer Topper?

Het zijn bewogen tijden voor de Toppers, want één dezer dagen wordt bekendgemaakt wie de plaats naast Rene Froger en Jeroen van der Boom gaat opvullen. Voormalig Topper Gerard Joling houdt de spanning er in ieder geval goed in.

De zanger is vooralsnog behoorlijk vaag over zijn eventuele terugkeer. In verschillende interviews heeft hij nogal tegenstrijdige uitspraken gedaan.

Jensen!
Zo vertelde hij donderdag in Jensen! dat zijn tijd als Topper erop zit. "Natuurlijk ga ik niet terug. Ik ben er vorig jaar om een heel goede reden uitgestapt. Ik vind het een ontzettende eer dat ik weer ben gevraagd, maar ik heb gezegd dat ik het niet meer doe."

Gesprek
Diezelfde donderdag vertelde de zanger echter in Shownieuws dat hij woensdag tot diep in de nacht heeft gepraat met René Froger en dat hij een terugkeer niet uitsluit: "Een maand geleden heb ik gezegd: 'Ik doe het niet', maar zeg nooit nooit. We zien het wel."

Gordon
Volgens een woordvoerder maken drie zangers, onder wie Gordon, kans om de derde Topper te worden. De opvolger zou donderdag of vrijdag bekend worden gemaakt, maar volgens Shownieuws is dit uitgesteld tot na het weekend. Het is dus nog even afwachten of Gerard zijn glitterpak weer uit de kast kan trekken...

Reageren