Gerard wordt gek van Rob Kamphues

Gerard Joling is helemaal klaar met de pogingen van Rob Kamphues om zich aan hem vast te ketenen voor zijn tv-programma Kamphues Boeit. Dat vertelt de zanger vandaag in De Telegraaf.

Gerard: "Ik vind dit echt niet meer leuk. Ik hou daar niet van. Als ik aan iemand vast moet zitten, word ik agressief. Ik wil het niet! Ik heb dat al vaker tegen Rob gezegd, maar hij blijft maar doorgaan. Het stelt me teleur. Hij zat bij Wie ben ik?, daar heeft hij ook iets geprobeerd, en al eerder bij de perspresentatie van SBS."

Verkleed als vrouw
Ook op de Huishoudbeurs deed Rob een poging, vertelt Gerard. "Op mijn signeersessie op de Huishoudbeurs dook hij op, verkleed als vrouw. Rob heeft zeker anderhalf uur in de rij gestaan, na mijn optreden afgelopen weekeinde. Maar ik had door dat hij het was. Zijn cameraploeg was ook al vijf keer weggestuurd. Ik vind het echt niet te geloven."

Meten met twee maten
“Ik ben fan van De Re√ľnie hoor", vervolgt Gerard. "Maar ik vind dit niks voor Rob. Als ik dan lees dat hij boos wordt als Rutger van GeenStijl met een camera bij hem voor de deur staat, vind ik dat meten met twee maten."

Reageer!
Vind jij dat Gerard overdreven reageert of heeft hij gelijk? Gaat Rob Kamphues te ver?

Reageren