Gezocht: nieuwe 'BFF'

Erfgenamen van miljardenimperia hebben vast geen tekort aan vrienden. Maar komen die vrienden alleen maar af op de weelde, of geven ze écht om hun rijke vriend(in)?

Paris staat haar hele leven al voor dat dilemma. Vandaar dat haar nieuwe programma Paris Hilton's My new BFF (Best Friend Forever) eigenlijk logisch is. De blonde diva zoekt, net als iedereen, een vriendin of vriend om lief en leed mee te delen.

Record aanmeldingen
85.000 liefhebbers meldden zich aan. En dat zijn meer aanmeldingen meer dan welke realityshow ooit eerder mocht ontvangen. Achttien van hen (zestien vrouwen en twee mannen) werden uitverkoren om te strijden voor de vriendschap van Paris.

Feestbeesten gevraagd
In de eerste aflevering neemt ze de kandidaten meteen mee naar een nachtclub in Los Angeles om te zien of ze uit het juiste 'feesthout' gesneden zijn. Vervolgens krijgen ze een rigoureuze makeover te verwerken.

Zoektocht mislukt?
Een beetje zorgwekkend is wel dat de Amerikaanse site van MTV op dit moment kandidaten zoekt voor een tweede seizoen. Zou dat betekenen dat Paris de eerste keer geen beste vriend(in) heeft gevonden?

Reageren