Giel Beelen breekt in bij X-Factor

Radio 3FM-presentator Giel Beelen is aanstaande vrijdag te zien in het programma X-Factor! De radiopresentator deed undercover mee aan de opnames, zo vertelde de radiomaker dinsdagavond toen hij tafelheer was bij De Wereld Draait Door.

Beelen werd voor de opnames van X-Factor met make-up onherkenbaar gemaakt voor de jury en ging er toen een liedje zingen.

Helemaal waterdicht bleek zijn vermomming niet, want na een tijdje kwam de jury van Gordon, Angela Groothuizen, Stacey Rookhuizen en Eric van Tijn er al achter dat het geen 'gewone' kandidaat betrof.

Cynisch
Bij DWDD vertelde Beelen: "Ik wilde kijken of ik de X-Factor zou hebben." "Ben je door of niet?" vroeg DWDD-presentator Mathijs Van Nieuwkerk daarop aan zijn tafelheer. "Wat denk je zelf?", was de cynische reactie van Beelen.

Woensdagochtend vertelde Beelen in zijn programma dat hij gevraagd is door de organisatie van het talentenprogramma. Zij wilden, in samenwerking met Hitkrant, testen of de X-Factor aan te kleden is.

Ster
X-Factor met Beelen wordt vrijdag 30 januari 2009 van 20:00 tot 21:30 uur op RTL 4 uitgezonden. En helemaal talentloos is de presentator natuurlijk niet, getuige de Zilveren RadioSter die hij vorig jaar nog won (foto).

Reageren