Gigi Ravelli presenteert Camping Life met Sander Janson

GTST-actrice Gigi Ravelli is de komende tijd te zien in Camping Life. Na Marit van Bohemen, Jessica Mendels en kok Réne Pluijm staat nu Gigi naast Sander Janson.

Gigi Ravelli heeft niet heel veel ervaring met kamperen. Ze is één keer met haar ouders op een camping geweest en dat was geen groot succes. “Toen zeiden ze: dat doen we nooit meer.” Toch kan ze niet wachten om te beginnen bij het RTL 4-programma. “Nederlanders zijn een kampeervolk dus ik ben heel benieuwd. Laat mij maar zien waarom het zo leuk is.”

GTST én Campinglife voor Ravelli

We hoeven niet bang te zijn om Gigi te missen in GTST. “Ik vind Goede Tijden geweldig, ik heb de leukste rol”, zegt Ravelli over haar andere carrière. En ze vindt de combinatie presenteren en acteren heerlijk en gaat daar het liefst nog een tijdje mee door. “Tenzij iedereen denkt: oh mijn god, wat doet zij bij Campinglife?”

Volgens RTL zitten de opnames van Campinglife en GTST elkaar niet in de weg. "Gigi blijft gewoon in GTST en ze gaat zo veel mogelijk op reis als ze bij GTST vakantie hebben en in de weekenden. We kunnen er heel mooi omheen plannen", aldus een zegsvrouw van de zender.


Reageren