Gigi Ravelli stopt al na één seizoen met Campinglife

9 Mei 2014 11:36 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Gigi Ravelli houdt het na één seizoen Campinglife alweer voor gezien. De GTST-actrice reisde vorige zomer campings door heel Nederland af voor het zaterdagavondprogramma.

Gigi presenteerde het programma samen met Sander Janson.

Niet te combineren

Aan RTL Boulevard bevestigde de actrice dat het praktisch niet mogelijk is om verder te gaan als presentatrice van het RTL-programma. “Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd als presentatrice van Campinglife, het was fantastisch om dit reisprogramma samen met Sander te mogen presenteren. Graag had ik het nog veel langer willen doen, maar doordat de opnames seizoensgebonden zijn, valt het niet meer te combineren met mijn andere werkzaamheden.”

Voorgangers

Ravelli was de opvolger van kok René Pluijm, die tot die tijd een presentatieduo vormde met Sander Janson. Die laatste is er vanaf het begin van het programma bij. Hij zag onder andere Jessica Mendels, Corine Boon en Marit van Bohemen hun intrede maken in het programma om er vervolgens na een paar jaar weer mee te stoppen.

Format

In Campinglife bezoeken de presentatoren steeds een andere camping binnen Europa, waar ze kennis maken met gezinnen die kamperen. Wekelijks scoort het programma zo’n 800.000 kijkers.

Toen Gigi met haar presenteerklus begon, leek het prima te combineren met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Meer over