Gigi Ravelli terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

29 Oktober 2012 14:06 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Lorena (Gigi Ravelli) komt vanavond in Goede Tijden, Slechte Tijden terug uit Australië. Gaat ze met Jack mee op wereldreis?

Een beetje humor kan Goede tijden slechte tijden na alle scheidingen, een steekpartij, een ernstig zieke en andere ellende wel gebruiken. Lorena Gonzalez gaat daar vanaf vanavond weer voor zorgen. Zij vertrok in de cliffhanger van GTST van het vorig seizoen naar Australië om haar stervende tante op te zoeken.

Gigi Ravelli en de Flexwet

In werkelijkheid moesten de schrijvers Gigi Ravelli, die de rol van Lorena speelt, vanwege de Flexwet even wegwerken. De drie maanden ballingschap van Gigi zijn nu voorbij. Vanavond keert ze weer in Meerdijk terug met haar grappige maniertjes, gekke fratsen en hilarische oneliners.

Lorena op wereldreis?

Jack (Mark van Eeuwen) hoopt dat ze met hem meegaat op wereldreis, maar de meeste kijkers hopen dat ze blijft. In dat geval is ze weer vrijgezel en zal ze op zoek moeten gaan naar een nieuwe liefde, want de dagen van Mark van Eeuwen in de soap zijn geteld. De acteur is toe aan een nieuwe uitdaging. 

Meer over