Gijp deel 2 in aantocht

31 januari 2013 11:59 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

het boek Gijp verkocht zo goed, dat lijdend voorwerp René van der Gijp nu al een vervolg heeft gepland van zijn biografie. 

Er gingen tot dusver 300.000 exemplaren van het boek Gijp over de toonbank. Een waanzinnig aantal dat René van der Gijp en schrijver Michel van Egmond tot nu toe beiden 750.000 euro opleverde. Logisch dat de voetbalanalyticus een vervolg wel ziet zitten. 

WK Brazilië

Op radiostation 538 vertelde Van der Gijp dat de boel in 2014 weer van de grond moet komen: „Het is de bedoeling om tijdens het WK in Brazilië, als we weer in Scheveningen neerstrijken voor VI Oranje, om Michel van Egmond aan te sporen.” Blijkbaar heeft Van der Gijp nog zat geinige verhalen over voor een vervolg.

Deel 2

Hij twijfelt wel of Michel van Egmond nog zit te wachten op een deel twee: „Ik weet niet of Michel nadat het bedrag is overgemaakt ooit nog een pen in zijn hand vastgehouden heeft. Misschien is hij wel verhuisd naar Italië en zien we hem nooit meer terug, haha.”

VI

Mocht het niet lukken met Gijp deel 2, dan hoeft Van der Gijp zich nog steeds geen enkele zorgen te maken over zijn hypotheekaflossing. Bij het voetbalpraatprogramma VI verdient hij jaarlijks 400.000 euro.

Meer over