Gillend van de buis

Mijn enorme interesse in entertainment, televisie en (multi)media hebben mij naar de leukste plek gebracht om te praten over televisie: Televizier.nl. In mijn eigen blog K1P's Wereld schrijf ik over mijn leven en de dingen die mij bezighouden: het World Wide Web, liefde, ouder worden, entertainment, nieuws, pure chocolade, witte wijn, Heroes, toekomst en heden. En deze maand mag ik op mijn eigen wijze mijn visie op televisie met jullie delen.

Als ik dit jaar een wens mag doen op televisiegebied, dan heb ik er maar één: Gordon van de buis. Ik heb het he-le-maal gehad met de Nationale rel-nicht.

Begin 2008 flopte zijn, met veel tamtam aangekondigde, meezingprogramma Singing bee. In zijn radioshow op zaterdagmiddag, Gordon on Air bij Radio 538, stak hij zijn verontwaardiging over de flop en zijn jaloezie op het succes van collega Gerard Joling met Popstars niet onder stoelen of banken.

Woest was de Diva op Radio 538 toen hij niet geprogrammeerd werd op het populaire Radio 538 Koninginnedag-spektakel op het Museumplein. Dat was ook de reden waarom de presentator die zaterdag zijn radioshow weigerde te presenteren. Hij vertrok beledigd naar Miami. Gerard Joling zong maar liefst 3 nummers voor het uitzinnige publiek. Het is nooit meer goed gekomen tussen Gordon en 538.

En onlangs heeft de Diva stampvoetend de finale van Million dollar wedding verlaten toen hij te horen kreeg dat hij RTL boulevard moest presenteren met royaltykenner Marc van der Linden. De twee hebben knallende ruzie. Naar verluidt heeft Marc een toenmalig vriendje van Gordon afgepakt.

En ondanks alle problemen die Gordon heeft met zijn werkgever RTL4, is hij gestrikt als jurylid voor het programma X-Factor, waarin hij niet anders zal doen dan het onzeker maken van mensen voordat ze maar één noot hebben gezongen. Een bekende uitspraak: 'Geef dat kind een nekschot'...

Hopelijk blijft het bij zijn optreden als jurylid. Meer talent dan het ordinair afzeiken van andere mensen heeft hij niet. Hij is onprofessioneel, neerbuigend en gedraagt zich als een verwende kleuter als hij z'n zin niet krijgt. Ik adviseer een mediastop voor 2009.

Reageren