Glee-cast naar Obama

De cast van de musicalserie Glee is door niemand minder dan de Amerikaanse first lady uitgenodigd om bij de president thuis op te komen treden.

Dat de serie Glee over de hele wereld bezig is aan een stormachtige opkomst, is al bekend. De serie lijkt alleen maar populairder te worden. Een uitnodiging om in het Witte Huis op te komen treden is dan ook niet niks en toont alleen maar aan dat het de makers van de serie voor de wind gaat.

Egg roll
Michelle Obama zou de cast hebben uitgenodigd om op 5 april, Pasen, op te komen treden tijdens een traditioneel paasfeest van de president. De 'egg roll' is een vriendschappelijke wedstrijd voor kinderen, waarbij ze eieren met een lepel door het gras moeten rollen.

De uitnodiging voor de cast van de serie komt overigens niet alleen omdat de serie een Screen Actor's Guild award (acteer-vakprijs) won, of omdat de eerste cd van de serie in het Verenigd Koninkrijk doorschoot naar de eerste plek in de hitlijsten. Nee; de kinderen van de president zijn fan van het programma. Speciaal voor hen worden de opnames van het programma nu dus een dagje uitgesteld, zodat de acteurs hun opwachting kunnen maken in de tuin van de president.

Reageren