Glee-ster Cory Monteith opnieuw in rehab

Glee-ster Cory Monteith (30) heeft zichzelf vrijwillig laten opnemen in een afkickkliniek en mist de laatste opnames van het 4e seizoen van Glee. Het is overigens niet voor het eerst dat hij er vanaf probeert te komen.

Corey Monteith worstelde volgens zijn woordvoerder al enige tijd met het overmatig gebruik van verdovende middelen. Door de opnames mist de 30-jarige acteur de laatste 2 afleveringen van het 4e seizoen van Glee. Aan steun ontbreekt het Monteith niet: "Ik ben zo trots op Cory. Ik hou van hem en steun hem voor honderd procent", twitterde bedenker en uitvoerend Glee-producent Ryan Murphy.

Vrijwillige opname

Het is niet de eerste keer dat Monteith bezweken is aan zijn verslavingen. Op zijn 19e werd hij al eens opgenomen in een afkickkliniek en de geschiedenis lijkt zich nu te herhalen. Volgens zijn woordvoerder is Cory's verblijf in 'rehab' is overigens volledig vrijwillig.

Cory's vriendin en Glee collega Lea Michele liet in een verklaring weten dankbaar en trots op hem te zijn en ze belooft hem te steunen in deze moeilijke tijden.

Reageren