Glitter Glamour Gordon

Nederland heeft geen échte glamour, wordt vaak gezegd over ons nuchtere kikkerland. Maar is dat wel zo? Society koning Gordon gaat er op uit om die vraag te beantwoorden.

Hoe hij die vraag gaat beantwoorden? Door, á la Gert-Jan Dröge in het ooit beroemde tv-programma Glamourland, zoveel mogelijk party's af te struinen waar de Hollandse crème de la crème acte de présence geeft.

Paris Hilton
Op het programma staan onder meer een haringparty in het Hilton hotel, de Musical Awards, de elitaire Gooische rally en een heuse ontmoeting met diva Paris Hilton in het Amsterdamse theater Tuschinski.

Af en toe in gezelschap van echte glamourexperts als Fiona Hering, Jan des Bouvrie, Bastiaan van Schaik en Christine Kroonenberg, laat Gordon zich alle luxe welgevallen waarmee hij op de feestjes wordt omringd, terwijl de presentator tussendoor gesprekken aanknoopt met de aanwezige gasten.

Elvis
Nu maar hopen dat Gordon – na het floppen van Waar is Elvis?! – met dit programma wél weer een show te pakken heeft die genoeg glitter & glamour bevat.

Reageren